Grundejerforeningen på Helles Klint

Om digital kommunikation

I meddelelsen til grundejerforeningens medlemmer den 10. december 2017 nævnes, at bestyrelsen er ved at oprette en hjemmeside med domænenavnet hellesklint.dk samt, at man regner med at websitet publiceres i januar 2018.

Endvidere oplyses, at foreningens mailadresse er gef@hellesklint.dk. Imidlertid findes i dag (2. maj 2018) ingen hjemmeside på den nævnte url og i den netop modtagne email fra kassereren er foreningens officielle emailadresse ikke brugt men i stedet kassererens private adresse.

Den modtagne mail indkalder til ekstraordinær generalforsamling den 12. maj 2018 idet flere af bestyrelsens er udtrådt af bestyrelsen. I den forbindelse ledte jeg efter en liste over den tidligere bestyrelses sammensætning i dokumenterne i meddelelsen fra december 2017. Til glæde for mig selv - og måske også for andre - har jeg oprette denne side i vores egen private Helles Klint hjemmeside oprindelig oprettet i 2014.

Jeg er ikke nogen stor tilhænger af Facebook til håndtering af præcise, faktuelle oplysninger og mener, at (Facebookgruppen for Helles Klint) fin til "hyggesnak", men ikke som en seriøs løsning på digital formidling af foreningens interne dokumenter såsom vedtægter, ordensregulativ, tinglyst deklaration, referater mv.

Jeg vil derfor samle disse oplysninger, hvoraf mange i forvejen ligger forskellige stedet på vores private Helles Klint website, under menuen Forskellige dokumenter.

Sidst redigeret den 17-02-2019 00:02:06

Antal besøg siden oktober 2014 =

web statistics